Despre noi

Societatea SC ELIM GOD SRL are ca activitate principala taierea si rindeluirea lemnului (CAEN 1610), avand o experienta de peste 20 de ani pe piata.

Infiintata in 1992, in localitatea Oncesti din Judetul Maramures, ELIM GOD executa si o gama variata de coltare, canapele de camera, fotolii, paturi de dormitor si face comert cu mobila.

 

Pentru debitarea lemnului, societatea noastra foloseste tehnologii de ultima generatie, produsele fiind taiate prin debitare cu utilaje de inalta precizie care garanteaza o grosime constanta si fara defecte de taiere. Debitarea buşteanului în timpul procesului de producţie se face cu ajutorul Banzicului Orizontal Computerizat.

 

Pe langa activitatea de prelucrare, ELIM GOD a dezvoltat un alt domeniu de activitate, cel de tamplarie, unde executa la cerere usi de interior sau exterior, parchet din lemn masiv de diferite dimensiuni, scari interioare sau alte obiecte prelucrate din lemn, pentru interior sau exterior.

 

ELIM GOD dispune de doua camere de uscare cu capacitate de 110mc/camera, avand o capacitate de 700 mc/luna

Produsele marcate astfel pot fi furnizare ca certificate FSC la cerere.

 

ELIM GOD este licenţiată să folosească logo-ul FSC® şi să vîndă ca produse certificate FSC®, codul de inregistrare FSC® fiind SA-COC-004158.

 

Punctul de lucru al societatii se gaseste in Sighetu Marmatiei, Str Dragos Voda 161/A Maramures, Romania.